Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Customize ID ApS
Østre Boulevard 28
DK – 8930 Randers NØ
Telefon: +45 42 90 90 22
CVR nr: 39165376
E-mail: kontakt@customizeid.dk

Fortrolighed:
Customize ID benytter kun dine personlige oplysningerne til selve købsprocessen. Dine oplysninger bliver ikke videresolgt hverken før, efter eller under købsprocessen.

Handelsbetingelser hos Customize ID:
OBS : Der er ikke nogen fortrydelsesret på personligt tilpassede varer
Bestilling: En ordre hos Customize ID anses først for endeligt accepteret, når du på e-mail har modtaget en ordrebekræftelse. Der tages i denne e-mail forbehold for udsolgte og / eller udgåede varer.

Priser:
Alle angivne priser er inklusiv moms og i danske kroner (DKK). Vi tager forbehold for fejl i priserne. Fragt- og leveringsomkostninger oplyses inden ordren afgives, således at den pris, du betaler, er den endelige.
Der vil aldrig blive trukket en højere pris, end den du har accepteret ved køb.

Betaling:
Customize ID modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Forbehold:
Customize ID tager forbehold for fejl i priser og leveringstider, specifikationer samt udsolgte produkter.

Fortrydelsesret:
Du har 14 dages fortrydelsesret på varer fra Customize ID. Returnerede varer skal returneres i fejlfri stand i original emballage. Returneringen sker for købers omkostning.
Fortrydelsesretten bortfalder ved forarbejdede varer.
Returvarer pr. efterkrav modtages ikke.

Offentlig institution:
Handler du for en offentlig institution, skal du angive EAN-nummeret under bestillingsprocessen.

Leveringstid:
Customize ID leverer primært via GLS. Leveringstiden for de fleste varer er på 2-3 hverdage. Leveringstid er fra vi afsender varerne, til du har dem. Du vil få oplyst hvor lang tid det tager i tilfælde af tryk på varerne. Normalt tager dette 10 Arbejdsdage fra endelig godkendelse at farver og logoer.

Reklamationsret:
Du har naturligvis 24 måneders reklamationsret på køb fra Customize ID. Denne reklamationsret medfører, at du 24 måneder efter køb kan klage over fejl og mangler ved produktet. Kravet er dog, at fejlene ikke må være opstået som følge af fejlagtig eller skadeforvoldende brug. I så fald bortfalder din reklamationsret.

Billeder og tekst:
Billeder og tekst på siden er benyttet med tilladelse fra producenter. Al tekst på siden er beskyttet af gældende dansk lovgivning – du har ikke lov til at kopiere hverken tekst eller billeder, men er velkommen til at linke til indholdet.
Billeder og tekst til produkter er vejledende og kan ændres uden varsel af såvel producent som Customize ID.

Tvister:
Under problemer der ikke er dækket af disse betingelser gælder dækkende dansk lovgivning.